Logo Duurzame Huizen Route 2021

Laat uw huis zien tijdens de Duurzame Huizen Route 2021

Heeft u in uw huis al duurzame maatregelen genomen en lijkt het u leuk om andere Nijkerkers te inspireren op dit gebied? Open uw deuren en laat mensen ervaren hoe plezierig een duurzaam huis is! Meld u aan voor de Duurzame Huizen Route 2021. Deze vindt plaats van 30 oktober tot en met 6 november. U kunt zelf aangeven op welke dag(delen) u uw woning wilt openstellen.

Met eigen ogen zien

Door op bezoek te gaan bij een buurtgenoot, zien mensen de duurzame maatregelen in werking, doen zij inspiratie op voor hun eigen huis en krijgen ze praktische tips van ervaringsdeskundigen. Bijvoorbeeld over zonnepanelen, isolatie of een warmtepomp.

Duurzame Huizen Route is landelijk event

De Duurzame Huizen Route is een landelijk evenement dat jaarlijks zo’n 5.000 bezoekers trekt. Het wordt georganiseerd in samenwerking met gemeenten en provincies.

Huis aanmelden

Lijkt het u leuk om zelf te vertellen over energiebesparing en de duurzame maatregelen in uw huis? Meld dan uw woning aan via www.duurzamehuizenroute.nl/aanmelden en maak kans op twee overnachtingen bij B&B De Nachtdijk in Cothen.

Delen
Ga naar de inhoud