Energiescan

Energiescan warmtescan huis energiebesparing Duurzaam nijkerk adviseur huis

€ 75 korting op energiescan van uw huis

Vraag hier de Energiescan met € 75 korting aan. Dankzij zo’n scan krijgt u advies over wat u aan uw woning kunt doen, zodat u meer energie bespaart. Dat is fijn voor het klimaat, en u bespaart tegelijkertijd energiekosten.

Flinke korting

Een energiescan kost normaal gesproken € 125. Dankzij de korting hoeft u nog maar € 50 zelf te betalen. Er zijn 250 van deze energiescans met korting beschikbaar. Dus vraag ‘m op tijd aan!

Er zijn een aantal voorwaarden waar u aan moet voldoen om de energiescan te kunnen aanvragen:

• Uw huis staat in de gemeente Nijkerk
  • U bent de eigenaar van het huis
  • Uw huis moet gebouwd zijn voor 1991 (want na die periode werden huizen al behoorlijk goed geïsoleerd gebouwd)
  • Heeft de korting op een Energiescan aangevraagd? Dan nemen we contact met u op om een afspraak in te plannen
  • Dan komt er een Energie-adviseur bij u thuis
  • De adviseur bekijkt uw woning en legt u uit wat u het beste aan uw woning kunt verduurzamen
  • Hij maakt daarbij ook een berekening van wat dat ongeveer kost
  • En hij berekent welke besparing het u ongeveer kan opleveren in energiekosten
  • Hij kan u ook meer vertellen over subsidies (geld dat u voor een deel kunt terugvragen aan de overheid, nadat u aan de slag bent gegaan met het verduurzamen van uw huis)
  • En als u daar behoefte aan heeft kan de adviseur u informatie geven over de Duurzaamheidslening van de gemeente

Energiescans met korting

Wees er op tijd bij: er zijn 250 van deze energiescans met korting beschikbaar en op=op.

Te laat?

Bent u te laat met het aanvragen van de korting? Dan kunt u uiteraard nog steeds een energiescan aanvragen, voor het volle bedrag (€ 125). Interesse? Neem dan even contact op met ons Energieloket via 06 – 12 02 39 68 of henk@energieloket-nijkerk.nl.

Verduurzamen doen we samen

Gemeente Nijkerk werkt hard aan verduurzaming. Dat is nodig om verdere opwarming van de aarde tegen te gaan. Zodat we ‘m gezond kunnen doorgeven aan de generaties na ons. Dat lukt alleen als we dat samen doen.

Energie besparen

De uitstoot van CO2 kan minder worden door samen te besparen op het gebruik van energie. En door onze energie duurzaam op te wekken met schone bronnen die nooit opgaan, zoals de zon en wind.

En alle kleine beetjes samen is heel veel. Wilt u weten wat u kunt doen? Kijk hier.