Regenwateradviseurs

Regenwateradviseurs klimaatadaptatie gratis advies duurzaam Nijkerk

Gratis advies over het benutten van regenwater

Onze Regenwateradviseurs Lanny Olie en Renée Kleijn geven gratis advies over wat u kunt doen met regenwater in uw tuin. Zoals het afkoppelen van de regenpijp, het opslaan van water, het aanleggen van een wadi of het plaatsen van een groen dak. Soms maakt een kleine stap, zoals een regenton, al veel verschil. Door het schone regenwater op te vangen, kunt u het nuttig gebruiken. Dat is fijn voor uw tuin, goed voor het milieu en het voorkomt overbelasting van het riool tijdens een stevige regenbui.

Wilt u weten wat u kunt doen? Maak dan een afspraak in uw tuin met onze Regenwateradviseur. Ze komt graag langs om mee te kijken naar de mogelijkheden om slim om te gaan met regenwater in uw tuin. Haar advies is gratis. Het is een service van de gemeente Nijkerk.

Een afspraak maken kan door te mailen of bellen:

Gratis advies over verduurzamen

De Klimaatkamer is een pop-up, coronaproof informatieloket waar u als inwoner van Nijkerk dichtbij huis gratis advies kunnen inwinnen over het verduurzamen van uw huis en ruin, bij het Energieloket en bij de Regenwateradviseur.

• Maandag:  12.00-16.00 uur – Klimaatadviseur
  • Dinsdag:  12.00-16.00 uur – Klimaatadviseur
  • Woensdag:  11.00-16.00 uur  – Regenwateradviseur
  • Vrijdag:  11.00-16.00 uur – Regenwateradviseur

Weekeinden

• Zaterdag:  elke 2e zaterdag van de maand – 11.00-15.00 uur – Klimaatadviseur
  • Zaterdag:  elke laatste zaterdag van de maand – 11.00-15.00 uur  – Regenwateradviseur

Locatie van de Klimaatkamer

De Klimaatkamer staat op dit moment op de Koetsendijk. Dat is in het centrum van Nijkerk, tussen het stadhuis en het plein.

Plattegrond locatie Klimaatkamer centrum Duurzaam Nijkerk gratis advies over verduurzamen huis en tuin