Zoek

Energieloket Nijkerk

Energieloket Duurzaam Nijkerk adviseur thuis

Gratis info energie besparen en verduurzamen

Door energie te besparen in huis, bespaar je ook geld aan energiekosten. Het Energieloket van Nijkerk kan u daar op allerlei manieren bij helpen.

Gratis advies over energie besparen

Een paar kleine en simpele ingrepen in huis kunnen al een verschil maken. Het Energieloket kan u daarover adviseren. U mag ons bellen of mailen. En we kunnen bij u thuis langskomen om mee te kijken wat slim is om te doen.

Gratis advies over verduurzamen 

Wilt u uw huis verduurzamen, maar weet u niet goed waar u het beste kunt beginnen? Dan helpen we u graag op weg. Stel gerust uw vragen.

Gratis huisbezoek Energieambassadeur

Ieder huis en huishouden is uniek. Tijdens een huisbezoek kunnen we goed kijken naar uw energieverbruik en mogelijkheden om daarop te besparen. Wilt u verduurzamen? Dan kijken we naar mogelijke en logische duurzame maatregelen in uw specifieke situatie. U hoeft voor een huisbezoek niets te betalen. 

Gratis info subsidies en leningen 

Een huis isoleren of verder verduurzamen brengt kosten met zich mee. Een deel van die kosten kunt u terugkrijgen via subsidies van de rijksoverheid. En er zijn speciale leningen via de gemeente waar u gebruik van kunt maken. Het Energieloket kan u daar meer over vertellen en bekijken wat er bij uw situatie past.

Hulp bij aanvragen subsidie

Komt u er zelf niet uit bij een aanvraag voor een subsidie of financiële regeling? Dan kan een adviseur van het Energieloket u op weg helpen. De aanvraag doet u uiteraard nog steeds zelf en u bent zelf verantwoordelijk voor de gegevens die u aanlevert. Maar we geven u graag advies over hoe je een subsidieaanvraag invult.

Ook voor buurten, clubs en VvE’s

Samen verduurzamen kan zowel efficiënt als voordelig zijn. Ook als buurt, VvE of club kunt u gratis advies krijgen van het Energieloket.

Bellen

033 – 247 22 22.

E-mailen

energieloket@nijkerk.eu 

Afspraak bij u thuis

Bel of mail ons om een afspraak te maken. 

Energieloket Nijkerk adviesgesprek

Energiescan voor €50

Een ander aanbod van het Energieloket is de Energiescan. Bij een Energiescan komt er een professioneel Energieadviseur bij u thuis onderzoek doen naar wat u zou kunnen doen om uw huis te verduurzamen. Hij geeft advies over wat er kan en wat het meest logisch is om aan te pakken. De adviseur rekent uit hoeveel de investering van de maatregelen bedraagt. Kijkt waar u subsidie voor kunt krijgen. En hoeveel u ongeveer zult besparen aan gas- en elektriciteitsverbruik. 

Aan de Energiescan zijn wel kosten verbonden. Het kost €50.

Er zijn meerdere subsidies en financiële regelingen die u op weg helpen om te verduurzamen:

Persoonlijk advies over financiële regelingen

Waar u voor in aanmerking komt, hangt af van uw persoonlijke situatie. Bij twijfel of vragen kunt u uiteraard contact opnemen met het Energieloket. Dat kan via energieloket@nijkerk.eu en via 033 – 247 22 22.

Dat kan zeker. Ieder huis en huishouden is immers uniek. We adviseren u graag over mogelijke en logische duurzame maatregelen in uw woning. U kunt hiervoor een afspraak maken door te mailen naar energieloket@nijkerk.eu of te bellen naar 033 – 247 22 22.

Energieloket Nijkerk afspraak bij u thuis

Hulp bij aanvragen subsidie

Komt u er zelf niet uit bij een aanvraag voor een subsidie of financiële regeling, dan kan een adviseur van het Energieloket u op weg helpen. De aanvraag doet u uiteraard nog steeds zelf en u bent zelf verantwoordelijk voor de gegevens die u aanlevert. Maar we geven u graag advies over hoe u een subsidieaanvraag invult.

Hulp bij invullen formulier

Wanneer u hulp nodig heeft bij het invullen van een formulier, kunt u ook contact opnemen met Sigma Nijkerk. Dat kan door te bellen, mailen of door naar het spreekuur Formulierenhulp te komen. Dit spreekuur is iedere dinsdag van 9.00 uur tot 11.30 uur op de Frieswijkstraat 99.

  • Telefoon: 033-2474830
  • E-mail: info@sigma-nijkerk.nl
  • Spreekuur: dinsdag tussen 9.00-11.00 uur (Frieswijkstraat 99, Nijkerk)

Bij een huurwoning is de eigenaar degene die de woning kan verduurzamen. Maar als huurder kunt u wel besparen op energie (en daarmee op de energiekosten). Lees hier welke slimme maatregelen u kunt nemen. Of bekijk deze vlogs!

Wilt u dat we bij u thuis komen kijken? Maak dan via het Energieloket een afspraak met een Energiecoach. Dat kan door te mailen naar energieloket@nijkerk.eu of bel 033 – 247 22 22.

Jazeker, het Energieloket kan jullie helpen met opstarten wanneer u als buurt, VvE, club of ander soort collectief wilt verduurzamen.

Lees hier meer daarover. Of maak een afspraak via energieloket@nijkerk.eu of bel 033 – 247 22 22.

Neem gerust contact op met het Energieloket. We helpen u graag op weg met energie besparen en verduurzamen.

Andere mensen helpen met energie besparen en verduurzamen. Lijkt dat je leuk? Kom dan bij ons team van Energieambassadeurs. Klik hier voor meer info.

Energieambassadeur Duurzaam Nijkerk Energieloket

Ga naar de inhoud