Energieloket Nijkerk

Het Energieloket Nijkerk

Voor al uw vragen over verduurzamen

Wilt u verduurzamen, maar weet u niet zo goed waar u moet beginnen? Het Energieloket van Nijkerk geeft antwoord op uw vragen over energie besparen, duurzaam (ver)bouwen en subsidies. Het Energieloket is een gratis service van de gemeente Nijkerk voor alle inwoners.

Contact met het Energieloket Nijkerk

Energieloket Nijkerk contact Henk EilanderU kunt ons bellen, e-mailen en/of een afspraak bij u thuis maken met één van onze energie-ambassadeurs door contact op te nemen met Henk Eilander van het Energieloket via:

E-mail: henk@energieloket-nijkerk.nl
Telefoon: 06 – 12 02 39 68

Er zijn meerdere subsidies en financiële regelingen die u op weg helpen om te verduurzamen:

Persoonlijk advies over financiële regelingen

Waar u voor in aanmerking komt, hangt af van uw persoonlijke situatie. Bij twijfel of vragen kunt u uiteraard contact opnemen met het Energieloket. Dat kan via henk@energieloket-nijkerk.nl en op 06 – 12 02 39 68.

Dat kan zeker. Ieder huis en huishouden is immers uniek. We adviseren u graag over mogelijke en logische duurzame maatregelen in uw woning. U kunt hiervoor een afspraak maken door te mailen naar henk@energieloket-nijkerk.nl of te bellen naar 06 – 12 02 39 68.

Komt u er zelf niet uit bij een aanvraag voor een subsidie of financiële regeling, dan kan een adviseur van het Energieloket u op weg helpen. De aanvraag doet u uiteraard nog steeds zelf en u bent zelf verantwoordelijk voor de gegevens die u aanlevert.

Bij een huurwoning is de eigenaar degene die de woning kan verduurzamen. Maar als huurder kunt u wel besparen op energie (en daarmee op de energiekosten). Lees hier welke slimme maatregelen u kunt nemen.

Wilt u dat we bij u thuis komen kijken? Maak dan via het Energieloket een afspraak met een Energiecoach. Dat kan door te mailen naar henk@energieloket-nijkerk.nl of bel 06- 12 02 39 68

Jazeker, het Energieloket kan jullie helpen met opstarten wanneer u als buurt, VvE, club of ander soort collectief wilt verduurzamen. Lees hier meer daarover. Of maak een afspraak via henk@energieloket-nijkerk.nl of bel 06- 12 02 39 68.

Neem gerust contact op met het Energieloket. We helpen u graag met verduurzamen.
U kunt mailen naar henk@energieloket-nijkerk.nl of bellen op 06 – 12 02 39 68.