Klimaatkamer Nijkerk

Klimaatkamer Duurzaam Nijkerk Hoevelaken achterkant opening okt 21

Gratis advies over verduurzamen

De Klimaatkamer is een mobiel, coronaproof informatieloket waar u als inwoner van Nijkerk dichtbij huis gratis advies kunnen inwinnen bij het Energieloket, de Regenwateradviseur of bij onze Klimaatadviseur.

Locatie van de Klimaatkamer

De Klimaatkamer staat staat op dit moment bij de Stuw op de Brink in Hoevelaken.

• Maandag – 13.00-18.00 uur – Klimaatadviseur
    • Dinsdag – 13.00-18.00 uur – Klimaatadviseur
    • Woensdag – 11.00-17.00 uur  – Regenwateradviseur
    • Donderdag – 13.00-17.00 uur – Energieloket
    • Vrijdag – 11.00-16.00 uur – Regenwateradviseur
  • Elke 2e zaterdag van de maand – 11.00-15.00 uur – Klimaatadviseur
  • Elke laatste zaterdag van de maand – 11.00-15.00 uur  – Regenwateradviseur
Klimaatkamer Duurzaam Nijkerk advies over regenwater energieloket klimaatadaptatie

Diverse adviseurs

Heeft u vragen over duurzaam verbouwen? Dan kunt u terecht bij het Energieloket. Heeft u vragen over slim omgaan met regenwater? Dan staat onze Regenwateradviseur voor u klaar. En bij onze Klimaatadviseur kunt u ook terecht met vragen over verduurzamen.

Dus voor info en gratis advies over duurzaam verbouwen, isoleren, zonnepanelen, de warmtepomp, klimaatadaptatie, een groene tuin, een regenton, een groen dak of subsidies, kom dan langs bij de Klimaatkamer. Een afspraak maken is niet nodig.

Gratis advies van onze Regenwateradviseurs

Onze Regenwateradviseurs Lanny Olie en Renée Kleijn geven gratis advies over wat u kunt doen met regenwater in uw tuin. Zoals het afkoppelen van de regenpijp, het opslaan van water, het aanleggen van een wadi of het plaatsen van een groen dak. Soms maakt een kleine stap, zoals een regenton, al veel verschil. Door het schone regenwater op te vangen, kunt u het nuttig gebruiken. Dat is fijn voor uw tuin, goed voor het milieu en het voorkomt overbelasting van het riool tijdens een stevige regenbui.

Afspraak in uw tuin

Wilt u weten wat u kunt doen? Maak dan een afspraak in uw tuin met onze Regenwateradviseurs. Ze komen graag langs om mee te kijken naar de mogelijkheden om slim om te gaan met regenwater in uw tuin. Hun advies is gratis. Het is een service van de gemeente Nijkerk.

Een afspraak maken kan door te mailen of bellen:

Regenwateradviseurs Duurzaam Nijkerk

Woont u in Hoevelaken? Doe dan mee aan de tuintegel-inruilactie! Zodat er meer groen en minder tuintegels in Hoevelaken komen. Wanneer u tegels uit uw tuin bij ons inlevert, krijgt u hier een waardebon voor, die u bij Zorgkwekerij Harcohof kunt inruilen voor vaste tuinplanten. En daar krijgt u ook nog een zak tuinaarde bij!

Kijk voor meer info hier!

Tuintegen inruilactie meer groen samen doen duurzaam klimaatadaptatie Hoevelaken

Spreekuur Energieloket in Klimaatkamer

Elke donderdag houdt onze Adviseur Energie Henk Eilander van het Energieloket van 13.00 tot 17.00 uur spreekuur in de Klimaatkamer.

Bellen

Wilt u liever even bellen met het Energieloket? Dat kan op 06 – 12 02 39 68.

Energieloket Nijkerk contact Henk EilanderE-mailen

U kunt ook een e-mail  sturen naar henk@energieloket-nijkerk.nl.

Afspraak bij u thuis

U kunt ook een afspraak bij u thuis maken met één van onze energie-ambassadeurs. Neem ook hiervoor contact op met het Energieloket.

Lees ook: