Klimaatkamer

Klimaatkamer Duurzaam Nijkerk Hoevelaken achterkant opening okt 21

Gratis advies over verduurzamen

De Klimaatkamer is een mobiel, coronaproof informatieloket waar inwoners dichtbij huis gratis advies kunnen inwinnen bij het Energieloket en bij de Regenwateradviseur.

Diverse adviseurs

Heeft u vragen over duurzaam verbouwen? Dan kunt u terecht bij het Energieloket. Heeft u vragen over slim omgaan met regenwater? Dan staat onze Regenwateradviseur voor u klaar. Wilt u meer weten over aardgasvrij wonen? Daar kan onze Warmtecoördinator van alles over vertellen.

Dus voor info en gratis advies over duurzaam verbouwen, isoleren, zonnepanelen, de warmtepomp, klimaatadaptatie, een groene tuin, een regenton, een groen dak of subsidies, kom dan langs bij de Klimaatkamer. Een afspraak maken is niet nodig.

Locatie

De Klimaatkamer staat tot en met februari 2022 bij de Stuw op de Brink in Hoevelaken.

• Woensdag – 13.00-16.00 uur  – Regenwateradviseur
  • Donderdag – 12.00-16.00 uur – Warmtecoördinator