Klimaatkamer Nijkerk

Klimaatkamer centrum Nijkerk juni 2022 - 5

Gratis advies over verduurzamen

In ons pop-up-loket de Klimaatkamer kunt u als inwoner van Nijkerk gratis advies krijgen over het verduurzamen van uw huis en tuin.

• Maandag:  12.00-17.00 uur – Klimaatadviseur
  • Dinsdag:  12.00-17.00 uur – Klimaatadviseur
  • Woensdag:  11.00-17.00 uur  – Regenwateradviseur
  • Donderdag:  13.00-17.00 uur – Energieloket
  • Vrijdag:  11.00-16.00 uur – Regenwateradviseur
  • Zaterdag:  elke 2e zaterdag van de maand – 11.00-15.00 uur – Klimaatadviseur
  • Zaterdag:  elke laatste zaterdag van de maand – 11.00-15.00 uur  – Regenwateradviseur

Locatie Klimaatkamer Nijkerk

De Klimaatkamer staat op dit moment op de Koetsendijk. Dat is in het centrum van Nijkerk, tussen het stadhuis en het plein.

Plattegrond locatie Klimaatkamer centrum Duurzaam Nijkerk gratis advies over verduurzamen huis en tuin

U kunt bij de Klimaatkamer terecht voor gratis advies over het verduurzamen van uw huis en tuin. Bijvoorbeeld over duurzaam verbouwen, isoleren, zonnepanelen, de warmtepomp, klimaatadaptatie, een groene tuin, een regenton, een groen dak of over subsidies die u kunt krijgen wanneer u duurzame maatregelen neemt.

Afspraak niet nodig

U kunt gewoon langskomen bij de Klimaatkamer. Een afspraak maken is niet nodig.

Klimaatkamer Duurzaam Nijkerk Hoevelaken achterkant opening okt 21

Spreekuur Energieloket in Klimaatkamer

Elke donderdag houdt onze Adviseur Energie Henk Eilander van het Energieloket van 13.00 tot 17.00 uur spreekuur in de Klimaatkamer.

Bellen

Wilt u liever even bellen met het Energieloket? Dat kan op 06 – 12 02 39 68.

Energieloket Nijkerk contact Henk EilanderE-mailen

U kunt ook een e-mail  sturen naar henk@energieloket-nijkerk.nl.

Afspraak bij u thuis

U kunt ook een afspraak bij u thuis maken met één van onze energie-ambassadeurs. Neem ook hiervoor contact op met het Energieloket.

Gratis advies van onze Regenwateradviseurs

Onze Regenwateradviseurs Lanny Olie en Renée Kleijn geven gratis advies over wat u kunt doen met regenwater in uw tuin. Zoals het afkoppelen van de regenpijp, het opslaan van water, het aanleggen van een wadi of het plaatsen van een groen dak. Soms maakt een kleine stap, zoals het neerzetten van een regenton, al veel verschil. Door het schone regenwater op te vangen, kunt u het nuttig gebruiken. Dat is fijn voor uw tuin, goed voor het milieu en het voorkomt overbelasting van het riool tijdens een stevige regenbui.

Afspraak in uw tuin

Wilt u weten wat u kunt doen? Maak dan een afspraak in uw tuin met onze Regenwateradviseurs. Ze komen graag langs om mee te kijken naar de mogelijkheden om slim om te gaan met regenwater in uw tuin. Hun advies is gratis. Het is een service van de gemeente Nijkerk.

Een afspraak maken kan door te mailen of bellen:

Regenwateradviseurs Duurzaam Nijkerk

Lees ook: