Zoeken

Goedkope Energie

Mensen die goedkoop energiecontract afsluiten Goedkope Energie

Hulp bij overstappen

Bent u op zoek bent naar een betaalbaar energiecontract, dan raden we u aan dit te doen via Goedkope Energie van Gezond Verzekerd. Dit is een samenwerking tussen meerdere gemeenten, waaronder gemeente Nijkerk, en zorgverzekeraars. Met als doel een aantal basisvoorzieningen zo goedkoop mogelijk aan te bieden.

Contact

Kijk op de website van Goedkope Energie. Of bel 085 303 5389.

Persoonlijk advies

U kunt onder meer advies krijgen over uw huidige energiecontract en of het verstandig is om over te stappen.

Wanneer u wilt overstappen op Goedkope Energie, dan:

  • U wordt altijd geaccepteerd
  • U hoeft geen borg te betalen
  • U ontvangt de goedkoopste prijs per aanbieder (Goedkope Energie heeft speciale afspraken gemaakt met deze energieleveranciers)
  • U krijgt de eventuele overstapboete vergoed
  • U krijgt altijd groene energie (duurzame energie dus)

Goedkope Energie Gezond Verzekerd

Lagere maandlasten

Gezondverzekerd.nl is bedoeld voor mensen die weinig geld te besteden hebben. Met een goedkoper contract voor energie gaan uw maandlasten naar beneden. En houdt u dus meer over. Deze website werkt samen met een aantal bedrijven die energie leveren.

 

Tips om minder energie te gebruiken

Een andere manier om uw kosten voor energie omlaag te krijgen is natuurlijk minder energie gebruiken. Kijk hier voor heel veel tips. Of ga even langs de Klimaatkamer voor de gratis folder ‘101 tips om energie te besparen.’

Energieloket bij u thuis

Of nodig één van onze Energieambassadeurs uit bij u thuis. Die kijkt dan mee en geeft direct praktische tips en advies. Een bezoek van een Energieambassadeurs is gratis en vrijblijvend.

Er zijn nog meer subsidies en financiële regelingen die u op weg kunnen helpen met verduurzamen. Kijk hier voor meer informatie.

Ga naar de inhoud