Zoeken
Week van de Afvalhelden Nijkerk

Taart voor Afvalhelden van Nijkerk

Dagelijks zetten tal van mensen zich in voor het schoonmaken en schoonhouden van gemeente Nijkerk. Om hen te bedanken voor dit mooie werk trakteerde wethouder Windhouwer bij de start van de Week van de Afvalhelden op taart.

Zij  zorgen voor een schone gemeente

Bij kou, hitte, wind of regen, in tijden van crisis, ‘s nachts en op feestdagen: het werk van onze AfvalHelden gaat altijd door. Ze zamelen afval en grondstoffen in, vervoeren het en zorgen dat dit gerecycled en verwerkt kan worden. Ze houden de Milieustraat draaiende en onze straten schoon. Net zoals ze bij de plantsoenen en riolen doen. 

Tijdens de Week van de Afvalhelden, de eerste volle week van maart, worden deze medewerkers daarom in het zonnetje gezet.

“We kunnen altijd op jullie rekenen”

Taartje Week Afvalhelden Nijkerk
taart voor Afvalhelden in Nijkerk
Torenaartjes bij de koffie als dank

Op 4 maart, het startschot van de Week van de Afvalhelden, trakteerde wethouder Windhouwer daarom de medewerkers op een Torenaartje en bedankte hen voor wat zijn doen. “Of het nu slecht of mooi weer is, we kunnen altijd op jullie rekenen.”

Onze Afvalhelden zorgen in Nijkerk voor het ophalen en opruimen van afval en het schoonhouden van straten, stoepen en groen. Dat is erg belangrijk voor de hygiëne in de openbare ruimte. Want afval dat langdurig blijft liggen kan schadelijk zijn voor de gezondheid en trekt ongedierte aan. 

Delen
Ga naar de inhoud