Zoeken
Bloembollen Klimaatkamer verlengd Duurzaam Nijkerk Hoevelaken

Bloembollenactie Klimaatkamer wegens succes verlengd

De gratis bloembollen die u kunt ophalen bij de Klimaatkamer vonden zo gretig aftrek dat we de bloembollenactie hebben verlengd! Dus kom langs en haal een zak met een mix van narcissen, tulpen, blauwe druiven en krokussen op, zodat u al vanaf het begin van de lente vrolijke bloeiers in de tuin of op het balkon staan.  

Klimaatkamer

De Klimaatkamer staat op De Brink in Hoevelaken, vlakbij de Stuw. En is van woensdag tot en met zaterdag open tussen 10.30-14.30 uur.

Biodiversiteit

Gemeente Nijkerk biedt deze actie niet zonder reden aan. Dankzij bloembollen kunnen insecten zoals vlinders en bijen al vroeg in het voorjaar voedsel vinden (en dat vinden de vogels ook fijn). Het helpt de biodiversiteit een handje. 

Advies om de hoek

U bent trouwens ook welkom bij de Klimaatkamer wanneer u advies wil over het vergroenen van uw huis en/of tuin. De Klimaatkamer is ons pop-up-loket waar u als inwoner van Nijkerk terecht kunt voor gratis advies. Eens in de zoveel tijd verhuist de Klimaatkamer. Zodat het loket telkens weer ergens anders dichtbij is voor inwoners van de gemeente.

Delen
Ga naar de inhoud