Zoeken
WOP Klimaatweek Klimaatkamer

Klimaatweek bij de Klimaatkamer: dagelijks 10 gratis WOP’s

Het is Nationale Klimaatweek en daarom geeft de Klimaatkamer 10 gratis WOP’s weg! Een WOP is een handig tussenstuk voor de regenpijp. Het heeft namelijk een beluchtingsfunctie dat stankoverlast uit het riool voorkomt. De Klimaatkamer is woensdag tot en met zaterdag open tussen 10.30-14.30 uur. En staat op de Brink in Hoevelaken.

Gratis WOP

In totaal geeft de Klimaatkamer 40 WOP’s weg. De WOP is een handig tussenstuk voor de regenpijp. Helemaal als u die afkoppelt zodat u een regenton kunt aansluiten. Onze adviseurs van de Klimaatkamer geven u graag meer informatie en uitleg over deze handige WOP.

Klimaatkamer

In de Klimaatkamer kunt u gratis advies krijgen over het verduurzamen van uw huis en tuin. We hebben nuttige flyers voor u klaarliggen met praktische informatie over hoe u uw tuin kunt vergroenen, slimmer kunt omgaan met regenwater, hoe u energie kunt besparen of uw huis kunt isoleren. Heeft u vragen? Stel ze gerust! Een afspraak maken is niet nodig. U mag gewoon langskomen.

WOP Klimaatkamer Klimaatweek actie

Klimaatweek

Het is Nationale Klimaatweek van 30 oktober t/m 4 november. Het motto van de week is: samen voor een beter klimaat. Een motto waar gemeente Nijkerk zich goed in kan vinden, omdat we het belangrijk vinden deze aarde leefbaar achter te laten voor de generaties na ons. En daar werken we hard aan.

De WOP-actie van de Klimaatkamer loopt tijdens de dagen dat de Klimaatkamer open is. Dat is altijd van woensdag tot en met zaterdag. Deze actie loopt dus van 1 tot en met 4 november.

Delen
Ga naar de inhoud