Zoek
Plein De Bogen Corlaer Nijkerk Klimaatadaptief

Opening klimaatadaptief plein De Bogen

Er is lange tijd hard aan gewerkt en nu is het eindelijk zo ver: op woensdag 29 mei wordt het plein De Bogen officieus geopend! Kom ook kijken. Onze Regenwateradviseur en het Energieloket zijn ook aanwezig, voor gratis advies over het vergroenen van uw huis of tuin.

Waar & wanneer

  • Woensdag 29 mei
  • 15-00 – 17.00 uur       
  • Plein De Bogen
  • In de wijk Corlaer 

Klimaatadaptief plein

Het plein is flink opgeknapt en daarbij meteen klimaatadaptief gemaakt. Dat betekent dat het plein goed bestand is tegen hitte in de zomer. Tegen regen in de natte seizoenen. En dat regenwater slim wordt opgevangen. Bovendien staan er veel planten en bomen op plein De Bogen. Dat geeft heerlijke koelte en schaduw.

Spelen, chillen, ontmoeten

De nieuwe versie van het plein is speels en dus klimaatadaptief geworden. Maar bovenal is het een heerlijke plek geworden om te zijn. Om uit te rusten, te spelen, de zon te voelen, in de schaduw te zitten, te wandelen en om te ontmoeten.  

Zelf aan de slag met groen?

Wilt u zelf eigenlijk ook wel een groenere, fijne tuin die goed tegen droogte en regen kan? Kom dan eens langs bij onze Klimaatkamer of neem contact op met onze Regenwateradviseur. Die kan – gratis –  met u meedenken, tips en advies geven. En u informeren over leuke acties die u op weg helpen met het vergroenen van uw huis of tuin.

Delen
Ga naar de inhoud