Zoek
Kevin en Mendi genomineerd Duurzaamste Huis Duurzame Huizen Route 23-24

Kevin en Mendi uit Nijkerk genomineerd voor Duurzaamste Huis van Nederland

Wat een leuk nieuws. Het huis van Mendi en Mendi van den Broek is genomineerd voor de titel Duurzaamste Huis van Nederland 2024! Ze maken kans op deze titel in de categorie huizen tussen 1945 tot 2000 met een oppervlakte van minder dan 150 m2. Vindt u het leuk om hen aan deze titel te helpen? Stemmen kan vanaf 14 februari. 

Ervaringsdeskundigen

Ieder jaar stellen eigenaren van woningen in heel Nederland tijdens de Duurzame Huizen Route hun huis open om te laten zien wat ze hebben gedaan en hoe ze dat hebben aangepakt. Dé plek dus om vragen te stellen en tips & tricks te krijgen van deze ervaringsdeskundigen. Zo krijgt u ervaringen te horen uit eerste hand.

Duurzame Huizenroute 2023 - Kevin Mendi warmtepomp

Duurzame Huizen Route in Nijkerk

De Duurzame Huizen Route is een landelijk evenement waar veel provincies en gemeenten aan meewerken. Ook gemeente Nijkerk. Want we helpen onze inwoners graag op weg met het verduurzamen van hun huis en tuin.

Energieloket

Heeft u behoefte aan persoonlijk advies? Het Energieloket van Nijkerk geeft gratis advies en antwoord op uw vragen over energie besparen, duurzaam (ver)bouwen en subsidies hiervoor. Het Energieloket kan u op allerlei manieren helpen met de eerste stappen.

Delen
Ga naar de inhoud