Info informatieavond duurzaamheid Rensselaer

Infoavond over verduurzamen in Rensselaer

[readspeaker]

Inwoners van de wijk Rensselaer zijn op woensdag 10 november van harte welkom in De Schakel tijdens de informatieavond over duurzaam wonen.

Voorbeeld uit uw wijk

Tijdens deze avond laat het Energieloket van de gemeente Nijkerk aan de hand van een voorbeeldwoning uit uw wijk zien wat de mogelijkheden zijn om uw huis te verduurzamen, wat de eventuele kosten daarvan zijn en wat het u oplevert aan energiebesparing.

Aanmelden

Woont u in Rensselaer en wilt u bij deze informatieavond aanwezig zijn? Dan kunt u zich aanmelden via henk@energieloket-nijkerk.nl.

Persoonlijk gesprek

Wilt u een één-op-één gesprek over wat u kunt doen? Dan kunt u na afloop van de avond aangeven over welk onderwerp, en zorgt het Energieloket voor een afspraak met de juiste deskundige. Wanneer u niet aanwezig kunt zijn maar wel graag advies wil, dan kunt u een afspraak maken door de mailen of bellen naar het Energieloket via henk@energieloket-nijkerk.nl of 06 – 12 02 39 68.

Informatieavond

Energiecaravan in Rensselaer

Op woensdag 3, 10, 17 en 24 oktober staat trouwen ook de Energiecaravan in Rensselaer! Heeft u vragen over hoe u energie kunt besparen, hoe u uw woning kunt verduurzamen en welke subsidies daarbij kunnen helpen?

Kom dan tussen 13.00-17.00 uur langs. Energiecoach Henk Eilander helpt u graag verder. De Energiecaravan staat iedere woensdag van november in de Frieswijkstraat.

Energiecaravan Henk Eilander Energieloket duurzaam Nijkerk Energiebespaarvoucher

Delen
Ga naar de inhoud