Duurzaam Nijkerk Duurzame Huizen Route

Zaterdag 29 oktober en 5 november: Duurzame Huizen Route

[readspeaker]

Heeft u plannen om te verbouwen of zou u sowieso wel eens een kijkje willen nemen in een huis waarbij de bewoners al duurzame maatregelen hebben genomen? Dat kan! Op zaterdag 29 oktober en zaterdag 5 november (2022) is de Nationale Duurzame Huizen Route. Ook in Nijkerk!

Verhalen en ervaringen

Tijdens de Duurzame Huizen Route kunt u dus langsgaan bij een woning en ervaren hoe dat is, een huis met bijvoorbeeld goede isolatie, zonnepanelen en/of een warmtepomp. Bovendien vertellen de eigenaren graag hoe en waarom ze de maatregelen hebben genomen én hoe het ze bevalt. Dat kan dus in Nijkerk. Maar u mag ook de huizen buiten Nijkerk, die meedoen aan de Route, bezoeken.

Aanmelden voor het bezoeken van een huis

Wilt u op bezoek bij een huis? Kijk via deze pagina welk huis voor u interessant is en meld u aan.

Er zijn al heel wat inwoners van Nijkerk aan de slag gegaan met het verduurzamen van hun huis. Lees hier over hun ervaring. Wat ze hebben gedaan, hoe ze dat hebben aangepakt en hoe het bevalt.

Verhalen van Duurzame Nijkerkers.

Duurzame Nijkerkers Nijkerk

Energieloket

Heeft u behoefte aan persoonlijk advies, over de mogelijkheden om uw eigen huis te verduurzamen? Neem dan contact op met ons Energieloket. Dit advies is gratis en vrijblijvend.

Klimaatkamer

Of kom langs in onze Klimaatkamer. Dit loket staat in het centrum van Nijkerk en u kunt gewoon langskomen. Een afspraak maken is niet nodig. Kijk voor de locatie en openingstijden hier.

Klimaatkamer centrum Nijkerk juni 2022 - 5

Delen
Ga naar de inhoud