Energiebespaarbox duurzaam Nijkerk

Laatste extra afhaalmomenten Energiebespaarbox

[readspeaker]

Heeft u een voucher voor de Energiebespaarbox? Maar bent u er nog niet aan toegekomen om die op te halen? Geen nood. Er komen nog twee extra momenten waarop u de box alsnog kunt afhalen.

Ophalen bij Energiecaravan

Op woensdag 20 en dinsdag 26 april staat tussen 13.00-17.00 uur de Energiecaravan bij het gemeentehuis. Gevuld met Energiebespaarboxen. Vergeet niet uw voucher mee te nemen. Anders kunnen we u helaas geen box meegeven.

Klimaatkamer

De Energiebespaarbox kan tot en met mei ook worden afgehaald bij de Klimaatkamer. Deze staat op De Brink in Hoevelaken, bij De Stuw. Voor de box kunt u langskomen op donderdagen tussen 13.00-17.00 uur. En op vrijdagen van 12.00 tot 16.00 uur.

Energie besparen

Met de Energiebespaarbox helpt de gemeente huurders bij het besparen van energie. En dus ook op energiekosten. In de box zaten onder meer tochtstrips, radiatorfolie en ledlampen. Deze actie was een groot succes. En is inmiddels afgerond. Er kunnen geen nieuwe vouchers meer worden aangevraagd. Iedereen die zijn voucher nog niet heeft verzilverd, kan dat nog wel doen tot en met mei.

Delen
Ga naar de inhoud