Energiebespaarvoucher voor huurder

De Energiebespaarvoucher Duurzaam Nijkerk

Voucher voor de Energiebespaarbox

Als huurder hebt u vaak minder mogelijkheden om zelf iets aan de woning te doen, omdat de verhuurder de eigenaar is. Toch zijn er voldoende kleine maatregelen die u wel kunt treffen waarbij u energie bespaart én comfortabeler woont!

Daarom kunt u als huurder de Energiebespaarvoucher inruilen voor de Energiebespaarbox, gevuld met producten die u direct en makkelijk in uw woning kunt toepassen om energie te besparen.

Dit zit er in de Energiebespaarbox:

• Led-lampen
  • Radiatorfolie
  • Tochtstrips
  • Een timer voor elektrische apparaten
  • Een waterbesparing voor de handdouche

Heeft u de Energiebespaar-voucher ontvangen, dan kunt u deze inwisselen voor de Energiebespaarbox bij:

De Energiecaravan

De Energiecaravan staat op 19 en 26 januari op woensdagmiddag tussen 13.00-17.00 uur op het Plein in het centrum van Nijkerk.

Heeft u nog meer vragen over energie besparen? Dan kunt u die ook meteen stellen aan de Energiecoach van het Energieloket.

Klimaatkamer

De Klimaatkamer staat momenteel bij de Stuw op de Brink in Hoevelaken. Elke donderdagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur en elke vrijdagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur kunt u hier uw Energiebespaarbox ophalen.

Lukt het u niet om langs te komen?

Neem dan contact op met het Energieloket om een een afspraak bij u thuis te maken met een van onze energieambassadeurs.

Met deze producten uit de Energiebespaarbox bespaart u niet alleen energie, maar ook energiekosten. Dat is dus fijn voor u én voor het klimaat!

Energiebespaarbox dit kunt u besparen duurzaam nijkerk

• U kunt de voucher alleen aanvragen als u in gemeente Nijkerk woont
  • Per adres is één voucher aan te vragen
  • De voucher is 90 dagen geldig. Daarna komt deze te vervallen
  • De voucher is niet inwisselbaar tegen contant geld
  • Door een voucher aan te vragen gaat u ermee akkoord dat de gemeente u kan benaderen om de voucherregeling te evalueren
  • Door een voucher aan te vragen gaat u ermee akkoord dat uw gegevens worden verwerkt met als doel om de voucherregeling te monitoren

Is de Energiebespaarvoucher fysiek of digitaal?

Dit kan allebei. Als u een digitale bon heeft, dan hoeft u deze niet te printen, u kunt hem laten scannen wanneer u de voucher inruilt voor de Energiebespaarbox.

Wat is de waarde van de Energiebespaarvoucher?

De voucher voor huurders is geen geldbedrag, maar is in te wisselen voor de Energiebespaarbox. Deze box is gevuld met:

• Led-lampen
  • Radiatorfolie
  • Tochtstrips
  • Een timer voor elektrische apparaten
  • Een waterbesparing voor de handdouche

Hoe lang is de Energiebespaarvoucher geldig?

De bon is drie maanden geldig. Daarna vervalt hij automatisch.

Kan ik de Energiebespaarvoucher inwisselen voor geld?

Nee, u kunt de Energiebespaarvoucher voor huurders alleen inruilen voor de Energiebespaarbox.

Mag ik de Energiebespaarvoucher ook aan iemand anders schenken?

Nee, de Energiebespaarvoucher is een subsidie van de gemeente die aan uw adres verbonden is.

Ik heb mijn Energiebespaarvoucher aangevraagd maar niet ontvangen.

Check even uw spambox. Kunt u hem daar ook niet vinden? Neem dan even contact op met het Energieloket via henk@energieloket-nijkerk.nl.

Ik krijg een foutmelding bij het aanvragen van de voucher. Wat moet ik doen?

Controleer of u de juiste gegevens invult. U kunt de voucher alleen aanvragen voor een bestaand adres. Denk u dat u onterecht geen voucher kunt aanvragen? Neem dan even contact op met het Energieloket via henk@energieloket-nijkerk.nl.

Mijn Energiebespaarvoucher is verlopen, maar ik wil ‘m toch gebruiken.

Helaas kan een voucher die verlopen is niet meer worden gebruikt.